Nume cazinou Bonus Până la Scor  
Vizitează
Vizitează
Vizitează

Ruleta live - Sisteme de joc

Există aproape la fel de multe sisteme de ruleta live pe cât sunt de multe mese de ruletă. În fiecare zi apar sisteme tot mai multe şi mai bune, fie că sunt de la prietenii dumneavoastră sau de la domnul de lângă dumneavoastră.


Sistemul anti-Martingale

În loc de dublarea pariurile dvs. atunci când pierdeţi, dublaţi dimensiunea pariului dumneavoastră când aţi câştigat bani la ruleta .


Acest tip de cazino ruleta sistem este favorabil pentru cei care cred în perioade lungi de noroc şi deci această metodă va creşte suma pe care o veţi câştiga dacă vreodată va da norocul peste voi.
Altă diferenţă între acest sistem şi originalul este că "punctul final" nu este definit, decât dacă pierdeţi totul pe o învârtire nefericită. Prin urmare, dacă vreţi să păstraţi câştigurile dvs., ar trebui să stabiliţi punctul în cazul în care nu veţi mai dubla dimensiunea de pariuri şi să reveniţi la pariurile iniţiale favorizate.


Grand Martingale

O altă variaţie a sistemului Martingale popular este Martingale Grand.
În acest sistem special, în loc de a dubla pariul doar după o pierdere, veţi dubla miza dvs. şi veţi adăuga o unitate peste. Deci, dacă pariaţi $ 5 pe negru şi pierde, pariaţi $ 10 + $ 5 = 15 dolari pe următoarea rotire. Dacă ar fi să piardă si aceasta rotire, veţi paria $ 30 + $ 5 pe următoarea.

Acest sistem de ruleta live rezulta în victorii mai mari după o pierdere, astfel încât să rămâneţi cu mai mulţi bani în contul dumneavoastră atunci când numerele (sau culorile) vor fi câştigătoare. Cu toate acestea, pariurile pot escalada destul de repede prin această metodă, şi deci nu va dura prea mult înainte de a te găsi lovind la limita de pariere sau folosind tot din valoarea de pornire, dacă aţi nimerit o perioada de ghinion.

Deci, practic, sistemele Grand Martingale ridică miza de câştig, precum şi de risc. Toate sistemele pot fi aplicate si la ruleta live online.

Close